Cautare

253 de rezultate pentru "papa francisc" (2.67 secunde)
Din distributie mai fac parte Claudiu Bleont (in rolul lui Gargamel), Vlad Radescu (Papa Strumpf), Vlad Trifas (Voinicul), Liviu Romanescu (Blegutul), Bogdan Cotlet (Istetul), Mihaela Radescu (Strumpf-Salcia), Isabela Neamtu (Strumpf-Furtuna) s.a.
Povestea de dragoste incepe atunci cand Raffaello Sanzio a fost chemat la Roma de catre Papa pentru a-i picta apartamentele.
Povestea de dragoste eclectica dintre cei doi atat de nepotriviți din punct de vedere social incepe atunci cand Raffaello Sanzio a fost chemat la Roma de catre Papa pentru a-i picta apartamentele.
Papa Paul al VI-lea, in spiritul ecumenic promovat de Conciliul Vatican II, a dispus ca pretioasa relicva sa fie predata Bisericii din Rasarit, avand in vedere ca Sfantul Andrei este patronul orasului Constantinopol si al Patriarhatului Ecumenic.
Abia la sfarsitul secolului al V-lea, in anul 496 d.Hr., Papa Gelasius I a decis ca ziua de 14 februarie, in care a fost executat Valentin, sa-i poarte numele si sa fie dedicata martiriului sau, punand astfel capat sarbatorii Lupercaliilor.
Adica de ea ar beneficia doar ciumetii care au bani de zburat cu avionul sau care pleaca tiutiu-papa in croaziera cu vaporasul.
Un personaj demn de Renasterea Italiana, credincios crestin fervent, biograf remarcabil al Sanctitatii Sale, Papa Ioan Paul al II-lea, Radu Vasile este si va ramane in sufletul tuturor celor care l-au cunoscut, al Fratilor care l-au indragit si apreciat, o figura luminoasa de neuitat", se arata in comunicatul semnat de G-ral (r) Bartolomeu Constantin Savoiu, Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Nationale Romane "1880".
In traditiile biserice romano-catolice, se obisnuia ca papa sa striveasca o mana de struguri intr-un potir la liturghia din 6 august, binecuvantand atat strugurii cat si stafidele.
Beatificarea este actul prin care Papa acorda unui crestin catolic decedat titlul de "Fericit" si permite sa i se aduca un cult public de catre un grup limitat de credinciosi, o tara sau o episcopie.
Papa Ioan Paul al II-lea a spus, cu ocazia vizitei in Romania, din anul 1999, ca Romania este "Gradina Maicii Domnului"?
Norocul vostru cu Brzezinski - nascut polonez, noroc cu Biserica Catolica si Papa! Dar pe amaratii de ukraineni, cine sa-i ajute?!
De asemenea, reamintim ca Papa Ioan Paul al II-lea a spus, cu ocazia vizitei in tara noastra, din anul 1999, ca Romania este "Gradina Maicii Domnului".
A urmat, pe 1 decembrie, intalnirea lui Gorbaciov cu Papa, iar pe 2-3 decembrie 1989, celebra intalnire de la Malta dintre Gorbaciov si presedintele american George Bush senior.rnA urmat prabusirea blocului comunist brusc si dintr-odata.
- Primul Craciun din istorie a fost celebrat in anul 350, cand Papa Iulius I a proclamat data de 25 decembrie ziua nasterii lui Isus Christos.
De pilda, Papa Clement I (92-99 d.Chr.) a ales data de 18 noiembrie, in timp ce un document scris in anul 243 d.Hr plaseaza Nasterea pe 28 martie.
Dreptul revistei Charlie Hebdo de a publica caricaturi cu Papa sodomizandu-i pe preoti reprezinta, oare, punctul culminant al valorilor iluministe?
La data de 29 noiembrie 2006, papa Benedict al XVI-lea a slujit aici Sfanta Liturghie. Casa Maicii Domnului din Efes - astazi Casa Maicii Domnului din Efes este un loc cinstit atat de catre crestini cat si de catre musulmani.
Atunci de ce trebuie sa fim noi mai catolici decat Papa? Deci problema de principiu nu se pune, a spus Nastase, la Palatul Parlamentului.
2017. Tuca, in sensul de domnule Marius, pastreaza-ti visul, merita! Trei zile de papa pentru suflet, trei zile de bucurie!
- La curtea regelui Carol I, bucatar a fost, timp de trei decenii, francezul Papa Gillet, iar Castelul Peles avea propriul bucatar-sef, acesta fiind, in 1892, Ignace Goldenberger.
google-analytics.com